Underbar Dag!

Det kommer bli en toppen dag idag :D Nu idag så ska vi träffa några väldigt fina underbara kompisar + deras fina underbara barn och busa i det fina vädret och jag ska ta med mig en sockerkaka så vi kan fika lite medans barnen busar :) Sen på kvällen så far hela familjen på driftingträning med Umeå Gatbilar det börjar kl 18.00 där dom kommer även att sälja hamburagre och fika. Även jag som har bakat fikat åt dom :D
Helt enkeklt det kommer bli en toppen dag :D

Igår var jag och Alvin till Emma och Loie på kalas lilla Loie fyllde 1 år igår :)
Det tyckte både jag och Alvin var buskul!!
Dock synd att jag inte hade med mig kameran :/

PUSS&KRAM!


15 Juni

Ja då ska man jobba natt men sen är jag ledig i hela 6 dagar :D
Och igår så ville maken ha palt till middag så man är så snäll och gör det åt han så nu har vi palt i massor i frysen ! Sen så har jag bakat bullar i massor iaf så nu finns det lite fika iaf oxå..
Så jag hoppas att vädret är bra i helgen så man får fint väder nu då man är ledig iaf :D

Umeå Gatbilar!

Ikväll for hela familjen sen sväng och kollade in läget då Umeå Gatbilar hade en fototävling vilket var riktigt skoj!! :)


Kom igen nu Ume folket och kom på deras trevligheter nu i sommar!!!! ;D
Besök deras hemsida oxå på www.umeagatbilar.se


Puss&Kram

En massa!

Vilken dag vilka underbara besked jag har fått idag och det gillar väldigt mycket så nu hoppas jag att dom inte går i lås :P
I morgon blir de full dag med många saker inplanerad och jag kommer vara inbokad hela denna vecka så kommer nog vara lite off av mig :P
Sen tänkte jag på en sak när de gäller vissa av mina vänner bara för att jag har fått barn så KAN jag hitta på saker jag försöker ringa och styra upp saker men många av er verkar inte så peppad på att ses!
Men det är ju tur att man har börjat lära känna andra som verkligen vill vara med mig och hitta på saker :D Ni är guldvärda!!! <3 Och en sak till bara för att jag har fått barn så sitter jag inte och pratar en massa blöjer,bajs välling m.m UTAN frågar ni så självklart så svarar jag på er fråga!

ojoj vad skönt det kändes att få verkligen skriva av sig de verkligen behövs!!


Helgen!

ja helgen har väl inte hänt så mycket för min del jag har bara jobbat och sen när man har kommit hem har jag bara myst med mina prinsar <3 så nu är de bara två nätter till att jobba sen är man ledig och det är jätte skönt :)
Så det har varit min helg de :P



Mina älsklingar!! Älskar er <3 <3 <3


Jobb helg!

I helgen är det första gången jag jobbar en helg på över ett år så det känns lite ovanligt. Man är ju så van att man är hemma och kan bara far iväg och göra något! :P Så nu jobbar jag i natt, söndag natt, måndag natt och tisdag natt Sen blir de lite ledighet :) På Tisdag ska vi fara på studiebesök på dagiset Alvin ska börja på och det känns skoj :)
Så är det nån som vill hitta på något med mig onsdag och torsdag så hakar vi gärna på en massa bus ! :) 

Nytt försök igen!

Ja då ska jag försöka på mig att blogga men det säger jag varje gång sen blir det världens uppehåll :P
Ja vad har hänt sen Mars är väldigt mycke Vi har flyttat till ett radhus och Alvin har blivit 10 månader och jag har fått ett natt jobb nästan en heltid :D

Hoppas nu på en fin sommar med mycke bad och sol så man kan vara ute dom dagar man är ledig! :)
Snart fyller Alvin ett år oxå så då blir de kalas för hela slanten och självklart så ska han få ha sitt första barnkalas med sina fina vänner! :)





Mammas stora kille <3

RSS 2.0